Andre bygninger

I tidens løb har vi udover vores hus også bygget 2 drivhuse (se drivhuse),  en fælles pavillion med Risto og Lis, et udendørs badekar, hønse- og fårehus samt genopført vores oldeforældres skur. Desuden har vi ombygget garage og værksted. Det seneste projekt var et nyt tag på garage og værkstedsbygningen som blev gennemført i 2021/22. Det gav bl.a. rum til et cd-museum og et familiemuseum.


Badekaret i en stjernestund – Ole’s 60 års fødselsdag hvor gamle venner indtog badekarret mens Anders åbnede champagne med sin sabel.

Badekarret er lavet af fiberbeton ovenpå flamingo og beklædt med mosaikfliser. Hjørnerne er udsmykket med glasmosaik lavet af Christina med motiver fra omgivelserne. Det fyldes med vand og opvarmes til 40 grader med brænde – boblerne dyrkes på champagnemarken.

Pavillonen siden 2005 har været ramme om mange hyggelige sommeraftener – selv i regnvejr og til vintersolhverv er der hyggeligt. Der har også været holdt mange ungdomsfester i betryggende afstand fra hjemmet.

Pavillonen er mest lavet af genbrugsmaterialer – vinduerne er fra Havebo, tagvinduet fra et drivhus der faldt under stormen i 99.  Bålstedet og gulv er lavet af ildfaste sten som naboen havde fået tilovers.

Det nye skur blev bygget i 2017 til erstatning for det ca. 70 år gamle blikskur. Nu er det fyldt med brænde, hø og den gamle traktor samt materialer mm.

Skuret er lavet af frisk lærketræ – det eneste genbrug er de to gamle porte af de oprindelige 4. Skuret er blevet ca 1/3 mindre end det det gamle, hvilket har givet en bedre udsigt fra køkkenvinduet på Havebo.